Drumuri distruse de inundaţii în Braşov. Circulaţia este închisă sau restricţionată

Drumuri distruse de inundaţii în Braşov. Circulaţia
este închisă sau restricţionată

Mai multe drumuri au fost distruse de ape. FOTODirecţia de Drumuri şi Poduri Braşov

Mai multe drumuri din judeţul Braşov au fost distruse de ape. Un pod a fost luat pe sus de pele Oltului. Circulaţia este închisă sau rectricţionată în zonele afectate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Strada Crişan din comuna Târlungeni s-a surpat pe o porţiune de 55 de metri, iar patru case sunt în pericol să se dărâme. Autorităţile sunt în alertă pentru eventuala evacuare a persoanelor care locuiesc acolo. De asemenea Podul care făcea legătura între Crihalma şi Comăna de Jos a fost distrus de apele Oltului, iar oamenii au rămas izolaţi.

În Braşov mai sunt afectat DJ 110 între Paltin şi Vulcăniţa unde drumul s-a surpat pe o porţiune de 50 de metri. Circulaţia se desfăşoară alternative pe o singură bandă. De asemenea DJ 103G între localităţile Măieruş şi Arini este complet blocat ca urmare a revăsării râului Olt. Pompierii au mai intervenit în ultimele 24 de ore pentru a scoate apa din 55 de curţi, 27 de beciuri şi cinci case.

Drumul 11 B aflat la limita dintre judeţele Covasna şi Harghita rămâne închis. Drumul este complet distrus pe o porţiune de 100 de metri şi au început lucrările de refacere a carosabilului. O comisie de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov va merge în zonă pentru a face o evaluare exactă a pagubelor. 

citeste totul despre: