UPDATE VIDEO Două TIR-uri s-au ciocnit frontal la Braşov şi au luat foc. Un tânăr de 20 de ani luat la ocazie a murit carbonizat

UPDATE VIDEO Două TIR-uri s-au ciocnit frontal la Braşov şi au luat foc. Un tânăr de 20 de ani luat la ocazie a murit carbonizat

Tirurile au luat foc imediat după impact. FOTObrasovultau.ro

Teribilul accident s-a produs pe DN 11, între localităţile Hărman şi Lunca Câlnicului. Unul dintre TIR-uri a luat foc după impact.

UPDATE 17.50. Potrivit poliţiştilor şoferul unui tir a încercat să evite o căruţă şi a frânat brusc. Un alt tir care venea din spate a încercat să evite impactului şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de un camion încărcat cu lemne.

Ambele maşini de mare tonaj au luat foc. Şoferii au fost răniţi grav, iar unul dintre ei este în comă. Un tânăr de 20 de ani care fusese luat la ocazie de şoferul unuia dintre tiruri a murit pe loc. Trupul său a fost găsit carbonizat în cabina unuia dintre tiruri.

„Am intervenit cu trei echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi două echipaje apă şi spumă pentru stingerea incendiului. Când am ajuns faţa locului, cele două autotrenuri ardeau şi am intervenit pentru stingerea incendiului. Din păcate, un bărbat de 20 de ani, care se afla în cabina unuia dintre TIR-uri a decedat carbonizat şi nu s-a mai putut face nimic pentru el“, a spus Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. Braşov.

UPDATE16.23. Un bărbat care era pasager într-unul dintre tiruri a murit în urma impactului. Alte două persoane sunt rănite. Primele cercetări arată că accidentul s-a produs după ce unul dintre tiruru a încercat să depăşească o căruţă. Circulaţia pe DN 11 este blocată, iar poliţiştii îndrumă şoferii pe rute ocolitoare.

Mai multe echipaje SMURD şi ale pompierilor au plecat spre locul accidentului. Din primele informaţii unul dintrte şoferi a rămas prins în cabină şi este rănit grav. Circulaţia pe DN 11 este blocată.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: