Două noi păsări răpitoare la Zoo Braşov

Două noi păsări răpitoare
la Zoo Braşov

Păsările pot fi admirate de vizitatori. FOTOZoo Braşov

O bufniţă polară şi un vultur cu cap alb pot fi admirate la Grădina Zoologică Braşov. În viitor conducerea unităţii doreşte să aducă zebre, pinguini, dar şi foci, sau lemuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Părările răpitoare au stat 30 de zile în carantină, dar s-au adaptat foarte bine şi acum pot fi admirate de vizitatori. Bufniţa polară - un mascul în vârsta de aproximativ 10 luni - a fost adusă din Paris, iar femela de vultur cu cap alb - în vârstă de 10 ani - dintr-un parc zoologic din Danemarca. Păsările au trecut cu bine de perioada de carantină şi vor fi în continuare monitorizate de personalul specializat al Grădinii Zoologice Braşov. Zoo Braşov este în discutii cu alte grădini zoologice din Europa în vederea aducerii de perechi pentru aceste păsări.

Zoo Braşov se va îmbogăţi şi cu alte exemplare, după ce vor fi finalizate lucrările la casele maimuţelor şi lemurilor, în curs acum. Conducerea Zoo vrea ca în acest an să pornească lucrările de amenajarea a unor spaţii speciale şi pentru zebre, panda roşu, suricate, pinguini şi foci.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările