Două magazine de vise, închise

Două magazine de vise, închise

Produse etnobotanice

Două magazine care comercializau produse etnobotanice au fost închise de comisarii de la Protecţia Consumatorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre ele, care se află pe strada Lungă a fost închis definitiv, după ce în urma unui control, desfăşurat împreună cu lucrătorii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, a fost descoperit un produs ce conţinea o substanţă interzisă prin lege. „Substanţa se numeşte fluoro metcatinonă şi face parte din gama drogurilor de mare risc. Aceasta se afla într-un praf alb care se vindea sub forma unui produs destinat aromo-terapiei, sub denumirea de Special Key", spune Ionel Spătaru (foto), şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Braşov.  

Analizele au fost făcute în Laboratorul Central de Analiză şi Profil al Drogurilor. Patronul magazinului s-a ales cu dosar penal şi este cercetat acum pentru trafic de droguri de mare risc şi poate sta după gratii până la 15 de ani.

Cel de-al doilea magazin închis de comisarii de la Protecţiei Consumatorului se află pe strada Plevnei. „Pe acesta l-am închis pe o perioadă de şase luni, după ce, în mai puţin de o jumătate de an, am descoperit trei încălcări ale legii", mai spune Ionel Spătaru.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările