Două copile au fost bătute şi înfometate de propriul tată şi iubita acestuia

Două copile au fost bătute şi
înfometate de propriul tată şi iubita acestuia

Tatăl fetelor, dar şi iubita sa au fost arestaţi FOTOArhivă.

Un bărbat de 34 de ani şi iubita acestuia de 23 de ani au fost atrestaţi după ce au bătut şi înfometat două fete de 10 şi 7 ani. Copilele au ajuns în îngrijirea asistenţilor sociali.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul de 34 de ani, tatăl fetelor, dar şi iubita acestuia cu 11 ani mai tânără le-au terorizat pe cele două copile de 10 şi 7 ani. Nu le-au mai lăsat să meargă la şcoală şi le-au pus la muncă în casă. Dacă nu erau mulţumiţi de munca fetelor le băteau, le ameninţau şi refuzau să le dea de mâncare.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor, iar cei doi agresori au fost reţinuţi. Ulteriori judecătorii au emis pe numele lor mandate de arestare pentru 29 de zile. Eu sunt acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.

„Suspecţii, având în grijă două minore, de 10 respectiv 7 ani, fiicele bărbatului dintr-o relaţie anterioară, le-ar fi interzis acestora să frecventeze o formă de învăţământ, le-ar fi pretins să întreprindă diverse activităţi casnice, ar fi refuzat să le ofere hrană şi le-ar fi aplicat diverse pedepse corporale. Minorele au fost preluate de D.G.A.S.P.C. Braşov, în vederea instituirii unei măsuri de protecţie“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările