Don Pasquale la Opera Braşov

Don Pasquale la
Opera Braşov

Don Pasquale este un spectacol ce nu trebuie ratat. FOTOOpera Braşov.

Melomanii sunt invitaţi sâmbătă 5 octombrie, de la ora 18.30 la una dintre cele mai populare şi comice opera din istorie.

Muzica şi textul creează o relaxare extraordinară datorită subiectului comic. Surprize tot mai neaşteptate: bani risipiţi pe toalete luxoase şi  mobilă sau in  seri la restaurant banii lui don Pasquale,bătrânul bogat şi zgărcit care şi-a dorit ceea ce nu merita: o tânară angelică să-i fie soţie. Dar se stie ce este în afara legilor naturii, poate să devină tragic sau comic. Inovaţiile regizorale, o scenografie care răstoarnă uzanţe aducând pe scenă o statuie ”vie”, o fântână arteziană reală, precum şi arii memorabile, duete inefabile, coruri extraordinare, costume, jocul scenic dar mai ales vocile solistilor toate fac din acest spectacol un eveniment pentru o seara speciala  la Opera Brasov.

Din distribuţie fac parte: Nicoleta  Chirila, Cristina Rosu, Marian Reste, Valentin Marele, Liviu Iftene si Ramona Mezei (statuia). Participa corul şi orchestra Operei Braşov.  Biletele costă 10 şi 20 de lei şi se vând la sediul Operei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările