Doi copii au dispărut fără urmă. Poliţiştii le-au întocmit portretul robot deoarece părinţii nu au nici măcar o poză cu micuţii

Doi copii
au dispărut fără urmă. Poliţiştii le-au întocmit portretul robot deoarece
părinţii nu au nici măcar o poză cu micuţii

Copiii vor fi daţi în urmărire generală. FOTOPolitia Braşov.

Oamenii legii au fost alertaţi de mama copiilor care le-a povestit că nu şi-a mai văzut fetiţa şi băiatul de duminică după-amiază. Copiii se aflau pe Aleea Pietonală Jupiter, alături de mama lor care spune că vindea ciuperci. Nu este exclus la micuţii să fi fost însă la cerşit.

Copiii au fost căutaţi după dispariţie de mamă atât în zona municipiilor Braşov şi Săcele, cât şi în localitatea Plopeni,judeţul Prahova, unde domiciliază tatăl minorilor. Femeia a apelat apoi la poliţişti, dar misiunea lor nu este una uşoară. Mama nu are nici măcar o poză cu minorii, astfel că poliţiştii le-au întocmit portretele robot.  

Fieraru Naomi-Adelina are 10 de ani, 1,50m înălţime, 35 kg,păr brunet,ochi căprui. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o geacă de trening bleumarin cu două dungi verticale de culoare roşie pe ambele mâneci, pantaloni de trening bleumarin şi încălţată cu  adidaşi albi.

Fieraru Daniel are 4 ani, 1 m înălţime, 20 kg,păr brunet,tuns scurt, ochi căprui.  În momentul dispariţiei  era îmbrăcat cu  geacă şi pantaloni de trening bleumarin şi încălţat cu adidaşi albi.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la acest caz sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie,sau telefonic,prin Serviciul  gratuit 112.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: