Doi bătrâni şi un copil s-au intoxicat cu gaz

Doi bătrâni şi un copil s-au intoxicat cu gaz

Victimele au fost transportate la spital.

Bătrânii au fost găsiţi inconştienţi de echipele de salvare. Copilul este în stare mai bună şi a fost transportat la Spitalul de Pediatrie.

Cei doi bătrâni şi nepotul lor s-au intoxicat cu gaze într-o locuinţă de pe str. Lânii (cartierul braşovean Bartolomeu. Vecinii au fost cei care au simţit mirosul puternic ce venea din apartamentul victimelor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, lt. Ciprian Sfreja, adulţii erau inconştienţi când au fost preluaţi de echipajele SMURD şi duşi la Spitalul de Urgenţă Braşov, în timp ce copilul se afla într-o stare mai bună şi a fost dus la Pediatrie. Vecinii i-au salvat de la moarte pe cei trei, spărgând uşa apartamentului şi sunând la 112, după ajutor, după cum a explicat sursa citată. Poliţiştii şi reprezentanţii de la Distrigaz încearcă acum să afle cauzele incidentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: