Doi agenţi de poliţie din Predeal au fost trimişi în judecată pentru luare de mită

Doi agenţi de poliţie din Predeal au fost
trimişi în judecată pentru luare de mită

Poliţiştii au fost prinşi luând mită.FOTOArhivă

Poliţiştii au luat şpagă de mai multe ori pentru a nu sancţiona sau pentru a sancţiona mai bland mai multe încălcări ale legii rutiere.

Daniel Ghibea este acuzat că a primit 300 de lei mită de la ofiţer sub acoperire. Mai mult a mai luat şpagă de încă două ori de la doi investigatori ai Direcţiei Generale Anticorupţie alţi 450 de lei, pentru a nu-şi face meseria.

„Totodată, în sarcina aceluiaşi inculpat a fost reţinută săvârşirea infracţiunii abuz în serviciu contra intereselor publice, pentru că la data de 23.07.2012 aflându-se în exercitarea aceloraşi atribuţii de serviciu, a identificat în trafic şi oprit pentru verificări şi întocmirea documentelor legale o persoană care a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, dar pe care nu a sancţionat-o potrivit contravenţiei comise, la rugămintea acesteia, ci pentru o comiterea unei alte contravenţii cu regim de sancţionare mai uşor, prejudiciind bugetul de stat cu suma de 280 lei“, precizează Mihaela Alina Popescu, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, citată de newsbv.ro.

Mihai Apopei este acuzat că a primit 200 de lei de la investigator pentru a nu sancţiona o abatere rutieră.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: