DN73A Râşnov-Zărneşti a fost reparat după 35 de ani de aşteptare

DN73A Râşnov-Zărneşti a fost reparat după 35 de ani
de aşteptare

Lucrările vor fi finalizate la sfârşitul acestei luni. FOTOPrimăria Zărneşti.

După ce mii de şoferi au reclamat faptul că drumul este aproape impracticabil, CNADNR a decis să aloce bani pentru reparaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Investiţia se ridică la 6 milioane de lei. Totodată reabilitarea porţiunii de drum de la intrarea în oraşul Zăneşti a reprezentat o prioritate şi datorită faptului că drumul este unul tutistic. Vizitatorii care merg în Piatra Craiului, Plaiul Foii, la mănăstirile din zonă, dar şi la rezervaţia de urşi, trebuie să circule pe acest drum.

„După 35 de ani, s-a reuşit reabilitarea drumului DN 73A, respectiv de pe tronsonul Râşnov-Zărneşti. Până la urmă, este un drum important pentru că este poarta de intrare a oraşului şi, în perspectiva rezolvării acestei probleme de infrastructură, sunt convins că foarte multe lucruri vor începe să se dezvolte în oraşul Zărneşti”, a declarat Dorel Valeriu Bîrlădeanu, citat de bzb.ro. Lucrările se vor încheia la finele acestei luni, iar constructorul a dat o garanţie de doi ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: