Dinozauri mişcători în parcul de la Râşnov. Puteţi să îi vânaţi şi veţi avea parte de surprize

Dinozauri mişcători în parcul de la Râşnov. Puteţi
să îi vânaţi şi veţi avea parte de surprize

Dinozaurii mişcători vă aşteaptă la Râşnov. FOTOfacebook

Vizitatorii care vor ajunge în weekend la Dino Parc vor putea vedea doi dinozauri mişcători, ultima noutate a reprezentanţilor parcului. Tot în acest weekend vor fi multe surprize pentru copii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii parcului au pregătit mult surprize pentru acest weekend care este unul prelungit. Noutatea absolută sunt doi dinozauri mişcători. Aceştia au senzori, se mişcă, scot zgomote şi respiră de fiecare dată când cineva trece pe lângă ei. De asemenea ei pot fi „vânaţi“  cu arme speciale. Cei care îşim or dovedi îndemânarea pot câştiga o pălărie de vânător. „Pentru că vorbim de dinozauri şi de weekend, garantăm veselie şi o mulţime de activităţi pentru voi. Vă aşteptăm cu surprize, printre care: pictură pe faţă, dansuri şi cântece pentru copii, jocuri interactive şi dinozauri mişcători“, se arată pe pagina de facebook a Dino Parc.

Dino Parc Râşnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetăţii, în apropiere de Cetatea Râşnov. Pe lângă un traseu impresionant cu 46 de dinozauri în mărime naturală, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuţe în arbori, un cinematograf 9D şi multe alte zone interactive. Preţul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult şi de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită. Parcul s-a deschis în iunie anul trecut şi  a avut 350.000 de vizitatori într-un an. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: