Descinderi în forţă la o reţea care falsifica premise de conducere cu însemnele Bulgariei. Zeci de persoane audiate

Descinderi
în forţă la o reţea care falsifica premise de conducere cu însemnele Bulgariei.
Zeci de persoane audiate

Poliţiştii au făcut 27 de percheziţii. FOTOArhivă.

Poliţiştii au descins la membrii unei releţe de falsificatori de premise de conducere care opera de mai bine de un an. Zeci de persoane au fost duse la audieri, unele în calitate de martor, alte de suspecţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Braşov, cu sprijinul colegilor din mai multe judeţe, au efectuat 27 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite  că fac parte dintr-o reţea care falsifica premise de conducere în schimbul unei sume de bani. Actele arătau ca şi cum ar fi fost emise în Bulgaria.

„La data de 11 aprilie, 62 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie, DIICOT-Serviciul Teritorial Braşov, au efectuat 27 de percheziţii la domiciliile mai multor persoane din judeţele Braşov, Dolj şi Alba. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, contrabandă calificată, şantaj, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Activităţile infracţionale s-au desfăşurat în perioada 2017-prezent şi ar fi constat în producerea şi distribuirea de permise de conducere, precum şi alte documente, false. Emiterea acestor acte ar fi fost atribuită autorităţilor bulgare'', se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Poliţiştii au pus în executare 51 de mandate de aducere, au identificat opt suspecţi ce au fost conduşi la DIICOT-Serviciul Teritorial Braşov în vederea audierii. Alţi 29 de martori dau declaraţii la Poliţie.

La acţiuni au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov, Grupărilor de Jandarmi Mobile Braşov şi Dolj, precum şi poliţişti din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Alba, Dolj şi Timiş, mai menţionează comunicatul de presă al IPJ Braşov.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările