Descindere la adresa greşită. Mascaţii au dat buzna peste o mamă cu doi copii: „Nu au ascultat nimic. Strigau continuu «unde-i, unde-i?»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maca'ii au deschins la adresa greşită FOTO Arhivă
Maca'ii au deschins la adresa greşită FOTO Arhivă

Momente de groază pentru o mamă şi doi copii din Braşov, după ce s-au trezit joi dimineaţă cu mascaţii în locuinţă.

Poliţiştii au efectuat descinderea la ora 7 dimineaţa la o adresă din Braşov unde se aşteptau să găsească o persoană vizată de infracţiuni de constituire sau sprijinire a unui grup infracţional organizat şi infracţiuni informatice.

Oamenii legii au pătruns în curtea imobilului prin escaladarea gardului de lemn, iar usa locuintei a fost găsită închisă, dar descuiată. După ce au năvălit în casă, poliţiştii au găsit o mamă şi doi copii de 8 şi 10 ani, care s-au refugiat plângând în una dintre camere. 

„Nu ştiam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greşeală, dar tot insistau cu mandatul de percheziţie, copiii plângeau. Cei mici erau foarte speriaţi. Am chemat Ambulanţa, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înţeleg urgenţa, dar totuşi, ce Dumnezeu, suntem oameni…intră şi ne omoară iar apoi îşi cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic strigau continuu «Unde-i, unde-i?» şi-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută”, a declarat mama copiilor pentru brasovstiri.ro.

După ce s-au lămurit că se află la adresa greşită, 35 de minute mai târziu, a fost întocmit un proces verbal în care se arată că, după ce i s-a prezentat mandatul, femeia a precizat că imobilul format din teren şi clădire este proprietatea familiei sale şi că la această locuinţă nu locuieşte persoana vizată de percheziţii. Tot în proces verbal se precizează că „doamna nu are de făcut observaţii sau obiecţii cu privire la activitate, însă cei doi copii s-au speriat ca urmare a pătrunderii în locuinţă a organelor de poliţie“.

Mandatul de percheziţie emis de Tribunalul Braşov este valabil şi pentru spaţiile învecinate adresei suspectului, iar după lămurirea situaţiei, mascaţii şi-au mutat percheziţia în corpul de casă corespunzător.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite