Deschiderea Centrului de Agrement de 10 milioane de euro din Poiana Braşov a fost amânată din nou până în noiembrie

Deschiderea Centrului de Agrement de 10 milioane de
euro din Poiana Braşov a fost
amânată din nou până în noiembrie

Aşa va arăta noul Centru de Agrement din Poiana Braşov

Centrul de Agrement este cea mai aşteptată şi cea mai mare investiţie din Poiana Braşov din ultimii zece ani. Trebuia să fie gata de doi ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul de agrement din Poiana Braşov, o investiţie de peste 10 milioane de euro, a fost amânată iniţial cu un an din decembrie 2014, în decembrie 2015 după ce firma care a câştigat prima licitaţie a abandonat lucrările. Nici ultimul termen nu a fost respectat, iar Primăria a desemnat un contructor nou care a promis că în iunie totul va fi gata. Nici acest termen nu a putut fi resptectat, iar acum se anunţă că această investiţie va fi finalizată în toamnă. Primăria a reuşit prelungirea termenului din partea Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) până la finele lunii noiembrie.

Centrul este amplasat la poalele pârtiei de schi Bradu, în spatele complexului Capra Neagră. Centrul de agrement va dispune de un club de bowling cu o capacitate de 180 de persoane, cu opt piste profesionale, dar şi cu mese de biliard. În incintă va mai fi amenajată şi o sală de căţărare de 250 de metri pătraţi. Pereţii vor avea trei tipuri de dificultate, iar zece persoane vor putea să escaledeze simultan. Tot în interior va exista şi o sală de minigolf cu nouă module şi cu o capacitate de 50 de persoane.

Proiectul cuprinde şi spaţii de distracţii destinate celor mici. Aceştia vor avea la dispoziţie două piste de minibowling, jocuri electrice-electronice, simulatoare, mese de minihokey, minifotbal, sau minibasket. De asemenea, va exista şi spaţiu destinat odihnei şi discuţilor, dotat cu fotolii, mese şi scaune pentru public. Pe aproape 13.000 de metri pătraţi vor fi amenajate piste de skateboard, biciclete şi pârtii de sănii şi bob. Vor exista şi zone verzi, dar şi un parc pentru copii.

La fel de întărziate sunt şi lucrările la parcarea din Poiana Mică. Aceasta trebuia să fie gata de anul trecut, dar acum se caută un alt constructor după ce lucrările au fost abandonate. Licitaţia este în derulare, iar parcarea trebuie să fie gata în decembrie 2017 care este ultimul termen acordat de ADR Centru. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: