Decizie responsabilă a unei femei de 97 de ani dintr-o comună braşoveană. Unde s-a prezentat aceasta

Decizie responsabilă a unei femei de 97 de ani dintr-o comună braşoveană. Unde s-a prezentat aceasta

Femeie de 97 din comuna braşoveană Feldioara care a primit a treia doză de vaccin anticovid FOTO Ana Şestacova

O femeie de 97 de ani din Feldioara a decis să primească a treia doză de vaccin anticovid. În ciuda vârstei înaintate, femeia s-a prezentat la centrul de vaccinare din localitate şi i-a surprins plăcut pe medici şi pe asistente.

Ştiri pe aceeaşi temă

O braşoveancă în vârstă de 97 de ani a mers  la vaccinare pentru a treia doză împotriva Covid-19. Femeia locuieşte într-un sat din apropierea Braşovului, Feldioara, unde s-au imunizat 2.500 dintre locuitori. Cadrele medicale au fost plăcut surprinse de prezenţa unei persoane care se apropie de 100 de ani. 
 
Feldioreanca avea schema completă încă din primăvară, iar acum a decis să vină la centrul de vaccinare şi pentru a treia doză. 
 
„Respect pentru doamna, care a înţeles cât de importantă este vaccinarea şi faptul că nu are contraindicaţii de vârstă. Felicitări tuturor pacienţilor care nu lasă garda jos şi respectă medicii şi ştiinţa în această luptă cumplită împotriva acestui virus nemilos şi nu se lasă trataţi cu zvonuri nefondate”, a postat, pe pagina de Facebook, medicul Ana Şestacova, coordonatorul Centrului de Vaccinare Feldioara. 
 
40% dintre cei peste 6.000 de locuitori cu vârstă peste 12 ani ai comunei braşovene au decis până acum să se vaccineze. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările