Cursa trăsniţilor, un eveniment de pomină, sâmbătă, în Poiana Braşov

Cursa trăsniţilor, un eveniment de pomină, sâmbătă, în
Poiana Braşov

Echipajele se vor întrece pe pârtie. FOTOAdevărul.

Cele mai ciudate sănii, însoţite de echipaje costumate care mai de care mai trăsnit se vor întrece sâmbătă pe pârtia Bradul din Poiana Braşov. Până acum în cursa caritabilă, organizată de Clubul Rotary s-au înscris opt echipaje.

Taxa pentru companii este de 2.000 de lei, iar pentru persoane fizice 30 de lei.

Evenimentul începe la ora 16.30 cu concursuri care de care mai haioase. Apoi, la ora 18.00 va începe coborârea trăsniţilor. Vor fi premiate cele mai originale sănii, dar şi cei mai curajoşi şi trăsniţi dintre participanţi. La ora 19.00, după premiere, pe pârtia Bradul va urma o defilare cu torţe a monitorilor de schi. În final toţi participanţii, dar şi spectatorii sunt invitaţi la o petrecere pe pârtie, care va dura până la ora 22.00.  

Cursa Trăsniţilor are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru proiectul „Rotary Citadel pentru o educaţie mai bună“.Va fi premiată cea mai bună clasa de elevi din ciclul gimnazial, iar câştigătorii vor participa într-un proiect de pregătire a tinerilor pentru acordarea primului ajutor. La sfârşitul perioadei copii pot obţine certificate recunoscute în UE.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: