Cum sună singurul anunţ de vânzare a voucherelor din programul „Rabla pentru electrocasnice” care a rezistat pe un site de profil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O singură persoană vinde vouchere pentru electrocasnice FOTO rablaelectrocasnice

Un român, singurul până acum, a postat un anunţ pe un site de profil că vinde vouchere pentru programul ”Rabla pentru electrocasnice”. Acesta descrie şi paşii care trebuie urmaţi astfel încât orice cumpărător să poată utiliza voucherul

„Vând voucher pentru etapa a 2-a: televizoare, tablete, laptopuri. Doar pentru tabletă mai este disponibil! Preţul este cel din anunţ pe voucher sau cea mai bună ofertă! Dacă vă interesează, notaţi-vă numărul de telefon, întrucât moderatorii dezactivează astfel de anunţuri. În privat ofer mai multe informaţii, cu cea mai mare plăcere!”, sună singurul anunţ din România prin care se vinde un voucher pentru electrocasnice. 79 de lei cere proprietarul pentru voucher, însă a precizat de la început că îl va oferi persoanei care vine cu cel mai bun preţ. 

„Mai am un singur voucher. Persoana care doreşte voucherul îmi virează într-un cont suma respectivă, iar eu îi trimit voucherul pe whatsapp şi am rezolvat problema. În magazin e necesară o copie după buletinul persoanei pe numele căreia s-a generat voucherul. Dacă se comandă online, cumpărătorul introduce numărul voucherului şi totul e foarte simplu. Valoarea voucherului este de 300 de lei, iar clientul trebuie să îmi dea mie 79 de lei”, spune vânzătorul. 

Pentru ca magazinul care vinde online să ofere reducerea din programul „Rabla pentru electrocasnice” mai este nevoie de un pas. „În cazul în care clientul are cont la un anumit comerciant, trebuie să-şi schimbe, temporar, numărul de telefon din contul de la magazinul respectiv cu numărul pe care i-l dau eu, pentru că fiecare comerciant verifică validitatea voucherului cu numărul de telefon înscris de cel care a obţinut voucherul. 

Bărbatul care a pus anunţul pe site-ul de vânzări spune că a rămas cu un singur voucher, dar a avut mai multe. „Am avut 12 vouchere şi n-a fost problemă cu niciunul. O singură femeie, care a vrut să cumpere o maşină de spălat, a spus că nu a mers voucherul, dar nu cred, pentru că a mers cu toate celelalte 11, iar femeia s-a răzgândit, nu a mai vrut să cumpere maşina de spălat rufe”, mai spune bărbatul.

Preţul tabletelor oferite de un mare comerciant online prin programul Rabla pentru electrocasnice începe de la 700 de lei, astfel că un client ar mai plăti 400 de lei, plus preţul voucherului. 

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat că voucherele nu pot fi vândute, iar cei care încearcă să le vândă încalcă legea şi vor fi pedepsiţi. Totuşi, există şi o soluţie legală pentru valorificarea acestora, însă este ceva mai complicată. Deţinătorul voucherului poate cumpăra chiar el produsul dorit de clientul său, după care i-l poate vinde acestuia şi să adauge preţul voucherului, caz în care nu ar mai fi încălcată nicio prevedere legală.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Ploile din ultima lună, influenţă majoră asupra agriculturii. Ce se va întâmpla cu recoltele din acest an

Casa care sfidează fizica, realizată de doi elevi români. Are un singur punct de contact cu solul şi este „eco”

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite