Cum a rămas Marian Godină fără permis de conducere. A fost surprins de radar cu 113 kilometri pe oră în localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul braşovean Marian Godină a povestit pe site-ul personal cum a rămas fără permis de conducere în timp ce se întorcea acasă de la Chişinău, unde şi-a petrecut o parte din concediu.

Fostul agent de circulaţie povesteşte că se întorcea de la Chişinău acasă, la Braşov, după o aventură la cumpărături ratată în capitala Republicii Moldova.

Pe drumul spre casă, în judeţul Covasna, Marian Godină a fost surprins în timp ce conducea cu 113 kilometri la oră într-o localitate şi a rămas fără permis. Poliţistul braşovean a povestit întâmplarea pe site-ul personal.

„Drumul era destul de aglomerat şi anevoios şi nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă. Eram deja în judeţul Covasna, drumul era acum foarte liber şi Waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă. 

Acelaşi Waze mi-arăta şi că este poliţie, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am. N-am apucat, pentru că am văzut venind din faţă, din spatele unei combine de treierat, un MCV de poliţie care a început să-mi facă flash-uri şi a aprins girofarurile. 

M-am uitat spre Georgiana şi i-am zis că pe mine mă opresc. Am oprit cât de repede pe dreapta, iar Loganul a întors şi a oprit în spatele meu. Ştiam că aveam în jur de 100, dar nu ştiam dacă intrasem sau nu în vreo localitate şi nici peisajul nu mă ajuta să-mi dau seama. N-am văzut dacă poliţistul avea sau nu caschetă pe cap, dar l-am auzit când s-a prezentat şi mi-a cerut actele. I le-am dat şi m-a întrebat dacă ştiu de ce m-a oprit”, a relatat Godină.

"Aţi avut 113 kilometri/oră şi suntem în localitate", i-a transmis poliţistul de la circulaţie, care a completat că-i pare rău că se cunosc în asemenea circumstanţe. 

Marian Godină mai povesteşte că a plătit pe loc amenda de 652,5 lei, dar că a fost nevoit să se împrumute cu 50 de lei pentru a completa suma de la soţia sa Georgiana.  

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite