Cum i-a luat un tânăr din Zărneşti cardul iubitei şi l-a golit de bani, apoi i l-a înapoiat cu nonşalanţă

Cum i-a luat un tânăr din Zărneşti cardul iubitei şi l-a golit de bani, apoi i l-a înapoiat cu nonşalanţă

Un tânăr din Zărneşti i-a furat cardul iubitei FOTO Adevărul

Un tânăr din Zărneşti i-a furat cardul iubitei sale. După ce bărbatul a efectuat mai multe tranzacţii şi a golit contul tinerei, i-a înapoiat cardul, fără ca aceasta să ştie ce s-a întâmplat

Un tânăr de 26 de ani, din oraşul braşovean Zărneşti, a luat cardul prietenei sale, a cheltuit toţi banii de pe el şi l-a înapoiat proprietarei. Toate acestea s-au întâmplat fără ca femeia de 28 de ani, din aceeaşi localitate, să ştie ce s-a întâmplat. 
 
Acum, tânărul este cercetat de poliţiştii de la Secţia 3 Poliţie Braşov pentru „furt”, „efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos” (trei acte materiale) şi „acces ilegal la un sistem informatic” (trei acte materiale). 
 
„Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că, în perioada 22 – 24 iulie 2022, o tânără în vârstă de 28 ani a sesizat că de pe cardul său bancar ar fi fost efectuate mai multe tranzacţii neautorizate. Poliţiştii braşoveni au identificat persoana bănuită de săvârşirea faptei ca fiind un tânăr, în vârstă de 26 ani, din oraşul Zărneşti, judeţul Braşov, prietenul tinerei de 28 ani, care i-ar fi sustras acesteia cardul bancar şi ar fi efectuat mai multe tranzacţii, pentru ca, ulterior, fără ca aceasta să aibă cunoştinţă, să i-l restituie”, a precizat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov. 
 
Tânărul a fosrt reţinut pentru 24 de ore şi acum este cercetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările