Cum au decis judecătorii despăgubiri de 360.000 dce euro în cazul Huidu. Motivarea sentinţei

Cum au decis
judecătorii despăgubiri de 360.000 dce euro în cazul Huidu. Motivarea sentinţei

Şerban Huidu s-a prezentat doar la procesul penal. FOTOArhivă

Rudele victimelor accidentului provocat de vedeta TV au cerut 800.000 de euro, dar instanţa a decis că 360.000 de euro este suma corectă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În motivarea judecătorilor se arată că Ioana Câmpean, fiica Magdei Drăghici a fost nevoită să îşi schimbe complet viaţa. Tânăra a trebuit să preia afacerea mamei sale şi spune că a suferit şi din cauza mediatizării uriaşe a cazului. Ioana Câmpean a renunţat să mai citească ziare şi a scos din meniul televizorului toate posturile româneşti

Soţia şi fiul lui Ştefan  Balog au demonstrate că bărbatul era principalul întreţinător al familiei şi că după dispariţia lui s-au confruntat cu foarte multe lipsuri şi cu o scădere drastică a calităţii vieţii. Elena Balog are o pensie de boală de doar 700 de lei.

Decizia instanţei nu este definitivă. Societatea de Asigurări unde Şerban Huidu avea poliţa a contestat decizia. Recursul se va judeca la Curtea de Apel pe 7 martie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: