Criminalul de la Braşov avea droguri în sânge. Analizele au depistat o substanţă care se găseşte în canabis

Criminalul de la Braşov avea droguri în sânge.
Analizele au depistat o substanţă care se găseşte în canabis

Mircea Buliga avea droguri în sânge în momentul audierilor.

Florin Mircea Buliga era drogat în momentul în care a fost audiat. Rezultatele analizelor au arătat că bărbatul avea în sânge o substanţă care se găseşte la consumatorii de canabis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii au solicitat prelevarea de probe de sânge şi de urină de la Florin Mircea Buliga marţi în timp ce acesta se afla la audieri şi după ce în maşina au fost găsite droguri. Bărbatul nu s-a opus. Analizele au arătat însă că bărbatul consumase canabis. Momentul în care s-a drogat nu a putut fi clar stabilit şi s-a solicitat o analiză toxicologică completă care va fi efectuată la Institutul Mina Minovici. Criminalul ar fi putut consuma drogurile cu câteva zile înainte de crimă, în ziua crimei sau după ce şi-a ucis familia.

Substanţa detectată în sângele lui Florin Mircea Buliga este Tetrahidrocanabinol, pe scurt THC. Este substanţa activă principală din canabis. „Am primit rezultatele preliminare ale analizelor care arată prezenţa unei substanţe care se regăseşte la consumatorii de canabis. Am solicitat o expertiză completă care se va efectua la Mina Minovici şi care ne va arăta momentul exact în care au fost consumate substanţele. Droguri au fost găsite şi în maşina suspectului, iar dosarul a fost înaintat la DIICOT pentru cercetări“, ne-a declarat Daniel Dancă, procurorul de caz.

Florin Mircea Buliga a recunoscut că era un consumator ocazional de droguri. A susţinut însă vehement că nu a consumat droguri în ziua crimei. Avocatul din oficiu care l-a reprezentat la audieri a declarat că i s-a părut că bărbatul are comportamentul unei persoane drogate. 

„Cinci ore cât am stat cu el la audieri, nu mi s-a părut a fi coerent. Cât am stat acolo a fost foarte agitat şi a băut doi litri de apă. Părerea mea personală este că avea un comportament clasic ar consumatorilor de  droguri. Este doar părerea mea, dar cred că aceste substanţe ar fi putut fi un factor declanşator. A şi recunoscut că mai consuma ocazional droguri şi substanţe interzise s-au găsit şi în maşina sa“, a declarat avocatul Daniel Diaconu.

Rezultatul autopsiilor

Raportul preliminar al autopsiilor efectutate în cazul  femeii de 42 de ani şi a celor doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani, ucişi de Florin Mircea Buliga arată că toate victimele au fost ucise în somn. Potrivit rezultatelor preliminare pe trupurile victimelor nu s-au găsit urme de de autoapărare, semn că nu s-au putut lupta pentru viaţa lor. Autopsia a confirmat şi declaraţiile ucigaşului privind cromologia crimei. Prima a fost ucisă soţia, cu trei lovituri de cuţit, apoi fata cu opt lovituri de cuţit, iar ultimul băiatul cu trei lovituri de cuţit. Toate rănile sunt situate în dreptul inimii.

Florin Mircea Buliga nu a ales întâmplător momentul crimei. El a declarat la audieri că în preajma Paştelui „trebuie să moară anumite persoane alese“. Criminalul a spus că a vorbit cu soţia şi cei doi copii până aceştia s-au dat ultima suflare, fără să explice de ce a făcut acest lucru.

Citiţi şi:

Filmul complet al crimei din Braşov şi declaraţiile şocante făcute de criminal în timpul audierilor: şi-a ucis întâi soţia, apoi copiii

Ce probleme a avut ucigaşul din Braşov înainte de a-şi schimba viaţa şi ce a mărturisit anchetatorilor: teoria îngerilor şi expansiunea conştiinţei

Cine este bărbatul care şi-a ucis întreaga familie după o vizită misterioasă la o mănăstire. Psiholog: „Omul a suferit o criză psihotică“

Unde a fost criminalul din Braşov înainte de a-şi ucide familia: mănăstirea de la Şinca Veche şi Templul Ursitelor, grota misterioasă, vizitată de mii de turişti

Un bărbat şi-a omorât soţia şi copiii, apoi s-a predat la Poliţie. Criminalul: „Acum familia mea este bine. Până acum nu era“

Bărbatul care şi-a ucis întreaga familie a fost reţinut pentru 24 de ore. Criminalul: „Le-am salvat sufletele“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: