Corporate Games va fi în această iarnă în Poiana Braşov

Corporate Games va fi
în această iarnă în Poiana Braşov

Organizatorii aşteaptă peste 900 de participanţi. FOTOAndrei Paul

Festivalul sporturilor pentru firme, care are loc în peste 20 de ţări, vine în 2015, la Braşov. Competiţia va avea loc în perioada 23-25 ianuarie în Poiana Braşov.

Participanţii vor putea alege în acest an dintre nouă sporturi diferite: schi, snowboard, tir, volei pe zăpadă, bowling, biliard, tenis de masa şi tenis de câmp. De la prima ediţie, peste 35 de companii şi corporaţii au fost reprezentate în cadrul Winter Corporate Games, de un număr de peste 900 de participanţi. Printre firmele deja înscrise în competiţia ce va fi în Poiana Braşov sunt: Schaeffler, Autoliv, Benchmark, CGS Romania, Draxlmaier, Siemens Con. Technology, Miele şi Michelin. 

Participanţii vor concura la o serie de competiţii sportive antrenante, care vor testa echipele şi vor stimula adrenalina şi spiritul de aventură, dar vor avea şi ocazia să se foloseasca de cea mai mare platforma de socializare si networking din cadrul unei competiţii sportive, dedicată mediului corporatist. Concurenţii se vor lupta pentru medalii de aur, argint şi bronz, dar şi pentru o clasare în primele opt locuri care aduce pucte firmei din care fac parte.

În România, Corporate Games a fost organizat prima dată în 2012. La Bucureşti, iar după ediţia de iarnă de la Braşov, a zecea aniversare va fi tot în capital între 24 şi 27 mai 2015.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: