Contele Dracula vă invită de Halloween la Castelul Bran

Contele Dracula vă
invită de Halloween la Castelul Bran

Contele Dracula va fi gazda petrecerii. FOTOAdevărul.

Castelul îşi va deschide porţile petrecăreţilor, în 2 noiembrie, la ora 19.00, iar semnalul de închidere  se va da după ora 01.00.

Contele s-a pregătit şi în acest an pentru vizitatorii care-i vor trece pragul casei. Îi va însoţi într-un tur de noapte prin încăperile reşedinţei sale, stropit cu un shot de vodkă neagră în temniţa castelului şi cu un pahar de vin roşu în curtea interioară. De la petrecere nu vor lipsi ielele, zânele rele, care vor încerca, prin cântec şi dans, să fure minţile celor mai slabi de inimă.

Cum gazda serii este un cinefil convins, acesta îşi va conduce oaspeţii în cortul amplasat special în Parcul Regal pentru a urmări, de la 19.30, filmul Nosferatu. Proiectul face parte din Dracula Film: Horror and Fantasy Festival. La final, începând cu 21.30, se va da startul petrecerii Halloween After Party. Costumaţia este obligatorie.

Vor fi disponibile două categorii de bilete. Vizitatorii care achită 50 de lei pot participa la turul lui Dracula şi dansul ielelor. Cei care vor plăti 75 de lei vor avea acces şi la petrecerea de după vizitarea castelului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: