Consiliul Local a aprobat banii destinaţi Festivalului de Dramaturgie Contemporană

Consiliul Local a aprobat banii destinaţi Festivalului de Dramaturgie Contemporană

185.000 de lei vor fi asiguraţi din fondurile proprii ale Teatrului  „Sică Alexandrescu”. Foto. Andrei Paul

135.000 de lei este suma aprobată de Consiliul Lcoal Braşov pentru cofinanţarea Festivalului de Dramaturgie Contemporană care se va desfăşura în oraşul de la poalele Tâmpei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Festivalul de Dramaturgie Contemporană este programat pentru perioada 16-23 noiembrie. Conform expunerii de motive prezentate consilierilor locali, bugetul total al festivalului este de  320.000 lei, din care suma de 185.000 de lei este asigurată din veniturile proprii ale Teatrului „Sică Alexandrescu”.
Pe perioada desfăşurării Festivalului vor fi nu doar spectacol de teatru, ci şi ore de lectură, expoziţii şi lansări de carte. „Este un festival competitiv, premiile acordate fiind: pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriţă, cel mai bună scenografie, cel mai bun regizor, cel mai bun spectacol, existând, de asemenea şi un premiu special al Juriului. În ultimul timp, Festivalul a căpătat o amploare din ce în ce mai mare prin dezvoltarea unor proiecte complexe”, se arată în documentaţia aferentă hotărârii de Consiliu Local.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: