Concurs de schi pentru toţi copiii în Poiana Braşov

Concurs de schi pentru toţi copiii în Poiana Braşov

Copiii vor concura pe pârtia Lupului

Braşov Kids Trophy este o competiţie deschisă copiilor de până la 12 ani şi care ca scop promovarea sporturilor de iarnă. Cei mai buni dintre concurenţi vor fi premiaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, 18 februarie, în partea inferioară a pârtiei Lupului va avea loc prima etapă a competiţiei open de schi alpin Brasov Kids Trophy, eveniment dedicat tuturor copiilor de până la 12 ani, indiferent dacă practică acest sport la nivel de performanţă sau doar la nivel amator.

,,Acest eveniment, care are loc cu doar câteva zile înainte de cea mai importantă competiţie de schi alpin din România, FIS Children Trophy, are drept scop promovarea acestui sport în rândul copiilor. Participanţii vor beneficia de aceleaşi condiţii tehnice ca la orice concurs de schi alpin, doar că participarea este deschisă tuturor, indiferent dacă au învăţat schiul în cadrul unui club sportiv, cu un instructor sau alături de părinţi. În primul rând această competiţie este adresată copiilor din Braşov, pentru că noi avem o tradiţie în practicarea schiului şi avem cel mai bun domeniul schiabil ţară, tot ce ne rămâne de făcut este să ne aducem copii la schi, pentru a se bucura de mişicare şi de aer curat”, a declarat fostul campion al României la schi alpin Ioan Gabriel Nan, unul dintre organizatori.

Brasov Kids Trophy  la schi alpin, este o competiţie open pentru copiii până la 12 ani. Se va desfăşura de-a lungul a două etape, în data de 18 februarie, duminică, pe pârtia Lupului (telescaunul de jos) din Poiana Brasov şi respectiv, în data de 18 martie. Evenimetul se adreseaza copiilor, fete şi băieţi, amatori (nelegitimaţi) sau legitimaţi la cluburi sportive de profil, la una din următoarele categorii de vârstă: 11-12 ani, 9-10 ani, 7-8 ani si mai mici de 6 ani.

Întrecerile vor consta într-o probă de slalom uriaş în două manşe, respectând particularităţile de vârstă şi abilităţile tehnice ale participanţilor. Scopul competiţei este atragerea unui număr cât mai mare de participanţi şi spectatori, promovarea acestei ramuri sportive de schi alpin si a mediului montan din Romania.  Vor fi cupe, medalii, diplome, o tombolă cu cadouri surpriză culminand cu premii acordate de sponsori. Copiii pot fi înscrişi online pe site-ul www.ski-kids.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: