Concerte speciale la pian, în întuneric deplin, susţinute de un artist de origine română

Concerte speciale la pian, în întuneric deplin, susţinute de un artist de origine română

Florian Mitrea va susţine mai multe concerte de pian în întuneric deplin FOTO Filarmonica Braşov

Pianistul de origine română Florian Mitrea va reveni în ţară pe scenele de la Braşov şi Timişoara, unde va susţine mai multe concerte în întuneric deplin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Continuă premierele în domeniul spectacolelor la Braşov. După ce am avut un concert între urşi, de această dată vom avea muzică clasică pe întuneric.

„Unseen. Concert in the Dark” este singurul eveniment de muzică clasică din ţară care propune publicului o experienţă unică: în sala de concert luminile se sting, iar sunetul rămâne singura conexiune între artist şi spectator. 
 
Pianistul de origine română, Florian Mitrea, profesor la Academia Regală de Muzică din Londra, al cărui debut a avut loc pe scena Carnegie Hall din New York, revine pe meleagurile natale. 

Cu această ocazie, va urca pe scenele din România, unde va susţine mai multe recitaluri solo de pian. Artistul va concerta cu lumina stinsă, în întuneric deplin. 
 
Seria de evenimente de la Braşov şi Timişoara se derulează în cadrul celei de a doua ediţii a „Unseen. Concert in the Dark”. Experienţa va fi întregită de instalaţia de artă contemporană a artistului electronic Sebastian Florea, în cadrul căreia fotografiile devin sunete, iar pixelii se transformă în unde.
 
La finalul fiecărui recital, publicul este invitat să participe la o discuţie liberă cu artiştii. Pianistul Florian Mitrea va urca pe scenele filarmonicilor din Braşov şi Timişoara pentru a aduce publicului această experienţă unică în România. 
 
La Braşov, recitalurile sunt programate să aibă loc pe 22 şi 23 octombrie, cu începere de la ora 19:00, în Sala Patria, iar biletele s-au pus în vânzare pe wwww.iabilet.ro. Preţul unui bilet este de 60 de lei. Regulile de acces în sala de concert vor fi în conformitate cu normele în vigoare.
 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările