Concert pe muzică de clopote cu invitaţi din SUA la Biserica Neagră

Concert pe muzică de clopote cu invitaţi din SUA la Biserica
Neagră

Biserica Neagră este simbolul Braşovului. FOTOAdevărul.

Lăcaşul de cult va fi din nou gazda unui concert vocal-instrumental susţinut de musafiri de peste ocean. Corul Golden Gate şi Corul de Clopote din San Francisco (SUA), alături de organista Reiko Oda Lane şi sub conducerea dirijorului Mark Sumner, vor concerta miercuri, 10 iulie, de la ora 18:00, pentru publicul braşovean.

Cei prezenţi în Biserica Neagră vor avea ocazia de a asculta un program ce va îmbina muzica de orgă cu lucrări corale din repertoriul internaţional şi aranjamente pentru cor de clopote. Concertul de la Braşov este penultimul din turneul pe care corurile The Golden Gate Chorale şi Bell Choir din San Francisco îl desfăşoară alături de organista Reiko Oda Lane în Europa. În cadrul acestuia muzicienii americani au cântat la Viena şi Budapesta, turneul urmând a se încheia vineri la Cluj-Napoca.

Biletul de intrare costă 8 lei şi poate fi procurat în săptămâna concertului sau începând cu o jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

Pe aceeaşi temă:

Biserica Neagră, cea mai înaltă clădire din Braşov

Casa Sfatului, locul execuţiilor medievale

Cum a ajuns Braşovul să poarte 10 ani numele de Oraşul Stalin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: