Clip filmat într-un hotel şi un muzeu din Braşov. Artistul cântă o piesă celebră

Clip filmat într-un hotel şi un muzeu din Braşov. Artistul cântă o piesă celebră

Aurelian Temişan filmează un videoclip la Braşov FOTO Ioan Buciumar

După ce a realizat un videoclip pentru melodia lui Julio Iglesias, „Mammy Blue“, Aurelian Temişan face acum încă unul, pentru piesa „Wicked Game“, piesă lansată de Chris Isaak.

Ştiri pe aceeaşi temă

Îndrăgitul interpret Aurelian Temişan filmează în aceste zile un videoclip la Braşov. Cântăreţul a ales un hotel din oraş, situat în cea mai mare clădire Art Nouveau din ţară care a fost renovată, şi la Muzeul Casa Mureşenilor. 

După ce a realizat un remake după piesa lui Julio Iglesias, „Mammy Blue“, artistul are o nouă provocare, de această dată pe celebra piesă a lui Chris Isaak. 
 
„Este o poveste splendidă a unei melodii din anii 1990, a unei melodii pe care o cântă toată lumea, şi de la acea vârstă, şi din ziua de azi, care se-ntorc la muzica bună. Muzica bună, de calitate, îşi găseşte din nou picioare în actualitate. Melodia se numeşte <Wicked Game>, cântată original de Chris Isaak”, a spus Aurelian Temişan. 
 
Videoclipul vorbeşte despre un bărbat care iubeşte, dar nu îşi dă seama încă cine este cea pe care o iubeşte. Dacă videoclipul piesei originale a fost filmat pe plajă, de această dată filmările s-au făcut în interior, într-un oraş de munte. Aurelian Temişan spune că speră ca videoclipul să fie lansat în 6 august, după care piesa va putea fi vizionată pe toate aplicaţiile şi canalele de muzică şi găsită în librării. 
 
Vă mai recomandăm:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările