Cine este Andreea Moldovan, primul medic din Braşov care se va vaccina împotriva COVID

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Moldovan FOTO Facebook
Andreea Moldovan FOTO Facebook

Andreea Moldovan este directorul Spitalului de Boli Infecţioase din Braşov, intituţie care va primi mâine 100 de doze de vaccin împotriva COVID-19 din cele 10.000 care au ajuns în ţară.

Medicul Andreea Moldovan, directorul spitalului, va fi prima vaccinată la Braşov mâine, când începe campania de vaccinare din România.

„Am avut surpriza ca o parte din personal să evite momentan vaccinarea, dar mai mult din cei care au avut deja boala. Dar marea majoritate ne vom vaccina, categoric”, a spus ea, conform digi24.ro

Moldovan a spus că toţi medicii se vor vaccina, cu atât mai mult cu cât unii dintre ei au trecut prin boală, chiar cu forme severe.

„Am bucuria că toţi colegii medici au decis să se vaccineze, având încredere în acest vaccin”, a spus ea.

Medicul spune că mai mult scepticism e în rândul personalului auxiliar, chiar dacă mulţi vor să se vaccineze.

„Cred că va conta foarte mult şi exemplul personal. Noi am făcut sesiuni de informare în spital în care am încercat să arătăm tipul de vaccin, modul cum acţionează, efectele secundare detectate până în prezent, la nivel mondial. Expresia pe care am folosit-o e că acest vaccin e ca un telefon smart faţă de vaccinurile pe care le foloseam până în prezent”, a spus medicul.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite