Chipciu îşi va înrăma tricoul cu care a marcat în Grecia

Chipciu îşi va înrăma tricoul cu care a marcat în Grecia

Alex Chipciu

Mijlocaşul Braşovului, Alexandru Chipciu, a marcat, marţi seara, primul său gol pentru România, închizând tabela la 3-1 cu Grecia.

Opt goluri a marcat Alex Chipciu în Liga 1, toate fiind reuşite în meciuri jucate de FC Braşov pe teren propriu. Evoluţiile sale au atras imediat atenţia granzilor, cele trei mari echipe din Bucureşti interesându-se de un transfer. Cea mai insistentă a fost Dinamo, însă Chipciu şi-a prelungit contractul cu FC Braşov până în 2015.

Deşi a evoluat 24 de minute contra Greciei, Chipciu a reuşit să marcheze în minutul 81 golul 3 al României, speculând o greşeală a apărării trupei lui Fernando Santos. „Sunt bucuros, nu am plâns. Voi pune în ramă tricoul în care am marcat, la fel voi face cu toate de la echipa naţională. Am urmărit o minge, au bâlbâit-o, am speculat şi am dat gol. Nici eu nu mai ţin minte. E un sentiment foarte frumos să învingi în tricoul naţionalei, nu contează adversarul", a declarat Chipciu, citat de gsp.ro.

Povestea tînărului mijlocaş al trupei de sub Tâmpa este una tumultuoasă. Decarul Braşovului a început fotbalul la Brăila, în oraşul natal, mutându-se după trei ani la Piteşti. În 2006 a ajuns la Braşov contra sumei de 15.000 de dolari, însă Răzvan Lucescu, tehnicianul formaţiei la acea vreme a decis ca fotbalistul să fie împrumutat la Forex în sezonul 2007-2008, unde a prins doar 6 meciuri, şi la CF Brăila, în sezonul următor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: