Centrul de Informare Turistică din Poiana Braşov va fi gata în iunie

Centrul
de Informare Turistică din Poiana Braşov va fi gata în iunie

Aşa va arăta noul centru de informare turistică. FOTOArhivă.

Centrul este construit de firma Stigma Building Management SBM SRL din comuna Cristian, judeţul Braşov. Investiţia se ridică la 272.700 de lei plus TVA, iar finanţarea provine din fonduri europene.

Centrul de informare va fi în Poiana Braşov, în parcarea mare, lângă capătul de linie RAT. Prin intermediul centrului se vor  oferi turiştilor servicii şi pachete de programe specifice - oferte proprii, trasee turistice existente; materiale de promovare şi informative – hărţi, pliante, broşuri, CD –uri,  informaţii despre obiective turistice naturale, cultural istorice, posibilităţi de cazare şi servirea mesei, restaurante, structuri de primire – hoteluri, moteluri, pensiuni, vile, campinguri, precum şi  o bază de date computerizată în care se pot găsi orice informaţii legate de zona turistică a Braşovului.

„Sperăm ca în luna iunie lucrarea să fie finalizată, astfel încât în sezonul de vară turiştii să aibă la dispoziţie cel mai bun sistem de informare. Acest centru va permite promovarea Poienii în întreaga reţea din România şi vine în contextul în care în ultimii ani, ne-am concentrat foarte mult pe dezvoltarea facilităţilor pe care staţiunea le poate oferit turiştilor. Dezvoltarea domeniului schiabil, noi reţele de transport pe cablu, construirea centrului de agrement sunt doar câteva dintre noile facilităţi pentru turişti”, a precizat primarul George Scripcaru, citat de bzb.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: