Centrul Braşovului, înecat în fum, după ce hornul unui restaurant a luat foc. Mai mulţi trecători au intrat în panică

Centrul Braşovului, înecat în fum, după ce hornul unui restaurant a luat foc. Mai mulţi trecători au intrat în panică

Reprezentanţii ISU susţin că focul nu a cauzat alte probleme deosebite  Foto; Captură arhiva Pro TV

Mai multe persoane care se aflau vineri, după orele prâznului, înzona centrală a Braşovului,  s-au alarmat, după ce zona a fost cuprinsă de un fum destul de dens.

Oamenii au sunat de urgenţă la 112, iar mai mulţi dintre ei s-au panicat, ţinâd cont că fumul se ridica din spatele unei clădiri. În zonă a apărut la scurt timp şi o autospecială de pompieri, iar după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cpt. Cprian Sfreja, fumul a provenit de la restaurantul Sergiana, din Livada Poştei, unde s-a aprins un coş de fum. „S-a aprins grăsimea şi depunerile de pe coşul de fum, s-a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi nu au fost înregistrate alte probleme deosebite”, a precizat Sfreja.
 
Un astfel de incendiu a avut loc şi în vara anului trecut la acest restaurant, când degajarea de fum a fost mult mai mare şi i-a băgat în sperieţi pe trecători şi turişti, ţinând cont că ieşeau nori de fum, după cum se paote observa în imaginea de mai jos.
 
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: