Cei mai ieftin brazi sunt scoşi la vânzare începând de astăzi în Piaţa Sfatului

Cei mai ieftin brazi sunt scoşi la vânzare
începând de astăzi în Piaţa Sfatului

Cei mai ieftini brazi se vând în Piaţa Sfatului. FOTOArhivă

În Piaţa Sfatului, lângă bradul cel mare, se va deschide un punct de vânzare al Regiei Pădurilor Kronstadt, între orele 14.00 şi 15.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

900 de brazi îşi aşteaptă cumpărătorii. Cel mai mic preţ, de 10 lei, va fi pentru brazii cu înălţimea de până la un metru, 20 de lei pentru cei între un metru şi doi metri, şi 30 de lei pentru cei mai mari de doi metri. Totodată, vor fi scoase la vânzare şi crengi de brad, la preţul de un leu. Vânzarea de brazi  va continua până în data de 23 decembrie inclusiv, zilnic, urmând să fie  comercializaţi aproximativ 150 de pomi de Crăciun, în funcţie şi de numărul de persoane care vor aştepta la coadă.

Brazi şi în pieţele din Braşov şi supermarketuri

Preţurile variază în funcţie de provenienţa bradului, dar şi de înălţime. Astfel, brazii de import, care sunt aduşi din Danemarca, se vând cu preţuri cuprinse între 150 şi 500 de lei. Ceva mai ieftini sunt brazii româneşti. Deşi aceştia nu sunt atât de frumoşi cum sunt cei de import. Preţurile sunt totuşi rezonabile, fiind cuprinse între 50 şi 80 de lei. Odată cu brazii, au apărut şi coroniţele de cetină. O coroniţă mică se vinde cu 5 lei, iar una mare costă 10 lei.

Şi marile magazine vând brazi, atât naturali, cât şi artificiali. Cei naturali sunt de import şi costă între 70 şi 3.500 de lei. Cel mai scump brad are şase metri înălţime se poate cumpăra în şase rate. Brazii artificiali sunt şi ei o alternativă, mai ales că investiţia este mai mică. Plăteşte odată şi poţi să îl foloseşte ani la rând. Un brad artificial de 1,5 metri costă între 50 şi 80 de lei, unul de 2 metri între 100 şi 200, iar unul de 2,5-3 metri între 250 şi 350 de lei. Tot în marile magazine există şi brăduţi de 50 de cm gata împodobiţi care costă între 20 şi 40 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: