Ce reclamă braşovenii la Primărie? Câinii vagabonzi sunt în topul sesizărilor

Ce reclamă braşovenii la Primărie? Câinii
vagabonzi sunt în topul sesizărilor

Investiţia în noul dispecerat se ridică la peste 6 milioane de lei. FOTOAndrei PaulI

Din noiembrie anul trecut Braşovul are o hartp interactivă pe site-ul Primăriei, www.brasovcity.ro, care permite oricărei persoană să facă sesizări, să vadă care sunt problemele din oraş şi să primească răspuns la plingerile sale.

Cele mai multe sesizări postate de braşoveni pe această hartă interactivă vizează problema câinilor vagabonzi care au invadat străzile Brasovului. De exemplu, un braşovean a reclamat ca pe strada Râului din Stupini se afla un câine periculos care îi muşcă pe trecători. Aceeaşi problemă a haitelor de câini agresivi o sesizează şi locuitorii de pe străzile Dealul Spirii sau Ion Neculce, iar situaţii similare au fost semnalate şi de mai mulţi locuitori din cartierul Tractorul, care semnalat pericolele pe hartă, scrie bzb.ro. Şi pe Alexandru Vlahuţă o haită de zece câini alerga nestingherită duminică dimineaţa la ora 5.00.

Pe locul doi în topul problemelor sesizate de braşoveni se numără cele legate de iluminatul public: fie că reţeaua nu funcţionează deloc pe anumite străzi, fie că sunt becuri arse, fie ca în unele zone ar fi nevoie de montarea unor lampadare. Nu în ultimul rând, şi problemele legate de curăţenia de pe domeniul public, deszăpezirea străzilor, în zona Schei, dar şi furtul capacelor de canal, ocupa un loc important în seria sesizărilor depuse online de către braşoveni, mai scrie bzb.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: