Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului căzut ieri de la etaj. Cel mai bun prieten al victimei, acuzat de tentativă de omor

Răsturnare de situaţie în
cazul bărbatului căzut ieri de la etaj. Cel mai bun prieten al victimei, acuzat
de tentativă de omor

Agresorul a fost reţinut. FOTOArhivă.

Dacă iniţial s-a crezut că bărbatul s-a îmbătat criţă şi a confundat uşa de la intrare cu cea a balconului, ancheta poliţiştilor a scos la iveală faptul că tânărul a fost urmărit de un prieten şi a sărit de la balcon ca să scape de atacator.

Victima şi agresorul au băut împreună până la trei dimineaţa. La un moment dat, victim s-a luat la ceartă cu iubita agresorului şi de aici a început scandalul. Bărbaţii s-au luat la bătaie şi ca să scape, victima a fugit. S-a refugiat pe  balconul de la marginea holulului comun al blocului, dar când a văzut că este urmărit s-a speriat şi a căzut în gol. Agresorul a fost reţinut pentru tentativă de omor. Victima se află şi acum în spital, cu multiple fracturi şi va rămâne, în continuare, sub supraveghere medicală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: