Carambol pe Şoseaua Cristianului. Trei maşini avariate şi trei persoane rănite din vina unei şoferiţe de 50 de ani din Bucureşti

Carambol pe Şoseaua Cristianului. Trei maşini avariate şi trei persoane rănite din vina
unei şoferiţe de 50 de ani din Bucureşti

Accidentul s-a produs pe Şoseaua Cristianului. FOTOISU Braşov

Trei maşini au fost avariate şi trei persoane au fost rănite în urma unuii accident produs pe Şoseaua Cristianului. Potrivit poliţiştilor carambolul a avut loc din cauze unei şoferiţe care nu a acordat prioritate.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, o femeie de 50 de ani care conducea un autoturism îmatriculat în Bucureşti, nu a acordat prioritate unui autoturism care circula dinspre Codlea spre Braşov. Cele două maşini s-au ciocnit frontal. Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-o altă maşină care circula de la Râşnoc spre Braşov. În urma impactului şoferiţa vinovată de accident a fost rănită. Au mai ajuns la spital şi alte două femei din autoturismul izbit de maşina şoferiţei vinovate. Potrivit medicilor victimele sunt în afara oricărui pericol. Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase alcool. Femeia de 50 de ani care a provocat accidentul este cercetată pentru vătămare corporală din culpă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: