Campionatul naţional de scrabble perechi se joacă la Bran

Campionatul naţional de scrabble perechi se joacă la Bran

Campionii vor fi premiaţi duminică, la centrul de agrement montal „La vâltori” FOTO Adevărul

În acest weekend, la Bran, se va desfăşura, în acest weekend, una din cele mai populare competiţii de scrabble: Campionatul Naţional de Scrabble Perechi 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Campionat poate participa orice jucător legitimat la unul din cluburile sportive afiliate la F.R. Scrabble. Probele la care vor participa perechile de jucători înscrise în concurs sunt: partide libere, duplicat clasic, duplicat completiv, anticipaţie şi compunere.

La toate probele, în afara turneului de partide libere, sportivii vor juca în tandem, prezentând o singură soluţie (buletin). La turneul de partide libere, o pereche va juca cu altă pereche (jucătorul de la masa 1 a primei perechi cu jucătorul de la masa 1 a celeilalte perechi şi jucătorul de la masa 2 a primei perechi cu jucătorul de la masa 2 a celeilalte perechi).

Clasamentul turneului de partide libere se face prin însumarea punctelor şi respectiv a punctaverajelor realizate de cei doi sportivi ai fiecărei perechi. Duminică, în jurul orei 11.00, va avea loc Festivitatea de Premiere a competiţiei.

Gazda concursului va fi Centrul de agrement montan „La Vâltoare” din str. Ioan Clinciu, Nr. 13 – situat la 500 m de Castelul Bran. Competiţia este organizată de Federaţia Română de Scrabble, Clubul Sportiv Atlantis Braşov şi FunSports Braşov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările