Campanie gratuită de sterilizare a animalelor, la Braşov

Campanie gratuită de sterilizare a animalelor, la Braşov

Braşovenii care au animale de companie le pot steriliza gratuit FOTO Adevărul

Asociaţia de protecţie a animalelor „Milioane de Prieteni” demarează o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor şi pisicilor cu sau fără stăpân, în data de 9 mai. Sterilizările se fac la Adăpostul Victory, însă nu înainte de a vă face o programare la numărul de telefon 0731.334.793 – persoana de contact Laura Botea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe langă sterilizare, câinii vor fi şi microcipaţi, GRATUIT. Alături de AMP în această campanie sunt Fundaţia Brigitte Bardot din Franţa şi Asociaţia Love Underdogs din Anglia, care se implică an de an în lupta pentru diminuarea câinilor comunitari din Braşov.

Salvezi şi tu o viaţă? Aleargă pentru căţei!

„Pentru că ştim că există foartă multă lume care nu îşi permite să dea câteva sute de lei pentru sterilizarea şi microciparea prietenului necuvântător, AMP îşi doreşte să prelungească această campanie cât mai mult timp pe parcursul verii”, spune Paula Ciotloş, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Milioane de Prieteni.

Pentru asta, AMP participă la Braşov Heroes cu proiectul „«Sterilizează,  nu ucide!». Doar împreună putem «închide robinetul»”!  Puteţi susţine cauza Asociaţiei Milioane de Prieteni şi aleargă pentru un viitor şi o conştiinţă mai curate. Sau puteţi susţine cauza printr-o donaţie cât de mică. Amănunte AICI!

Sterilizezi gratuit sau plăteşti amenzi!?

Sterilizarea şi microciparea sunt obligatorii prin lege, iar aceste măsuri trebuiau luate de fiecare proprietar de rasă comună, până la 1 ianuarie 2015. În acest moment, toţi cei care au un câine de rasă comună (metis), care nu este sterilizat şi microcipat, riscă amenzi cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei. Prin proprietari se înţelege orice domeniu privat unde se găsesc câini (persoane fizice, instituţii, platforme industriale, firme etc).

„România este ţara cu cea mai mare populaţie de câini fără stăpân din Europa. Au fost cheltuiţi foarte mulţi bani, au fost omorâţi foarte mulţi câini, au fost schimbate legi, însă problema a rămas. S-a dovedit în timp că sterilizarea câinilor este singura soluţie cu efect şi mai ales umană pentru diminuarea câinilor comunitari”, mai precizează Paul Ciotloş.

Câinele este prietenul cel mai bun al omului. Rămâne să ne întrebăm dacă noi, oamenii, suntem întotdeauna cei mai buni prieteni ai câinelui!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările