Braşovul a primit mai puţini bani ca Harghita deşi este printre cei mai mari contribuabili ai bugetului naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, este nemulţumit de bugetul pe 2013, care este cu 20% mai mic decât cel de anul trecut, motiv pentru care nu va putea începe nici o investiţie nouă în judeţul Braşov.

Edilii speră să primească ceva bani din fondul de rezevă, dar şansele sunt mici. Braşovul este locul cinci ca şi contribuţii la bugetul de stat, dar a primit mai puţini bani la Harghita care este în coada clasamentului.

„Personal sunt foarte dezamăgit de bugetul pe 2013, care este cu 20% mai mic decât cel de anul trecut. Cu acest buget nu putem să începem nici o investiţie nouă, nici construcţia vreunui drum. Din sume defalcate din TVA vom primi 7 milioane de euro, faţă de 8 milioane de euro anul trecut. Cu aceşti bani nu poţi face mai nimic. Căutam ceva liberal în bugetul pe 2013, în sensul de bani pentru investiţii, pentru ajutorarea mediului de afaceri, dar nu am găsit. Când eram eu parlamentar bugetul se vota în 2-3 săptămâni, acum trece ca la Marea Adunare Naţională. Este posibil ca o parte dintre parlamentarii PNL de Braşov să nu voteze bugetul pe 2013, dar nu-mi cereţi nume că nu le voi spune“, a spus Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean, în cadrul unei conferinţe de presă. Căncescu este şi vicepreşedinte al PNL.
 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite