Braşovul va avea cel mai mare centru de distracţii din Transilvania şi un nou cartier în locul uzinei Tractorul

Braşovul va avea cel mai mare centru de distracţii din Transilvania şi un nou cartier
în locul uzinei Tractorul

Aşa va arăta centrul de distracţii de la Braşov.

Compania Immochan a anunţat că hipermarketul şi centrul de distracţii pe care îl va dezvolta la Braşov va fi cel mai mare din Transilvania. Construcţia începe în două săptămâni, iar investiţia se ridică la 25 de milioane de euro. Anul viitor în zonă va începe şi construcţia de locuinţe, o investiţie de 100 de milioane de euro. Vor fi construite 3.000 de locuinţe la un preţ de 50.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania, parte a grupului francez Auchan, a cumpărat un teren de 100 de hectare pe locul fostei uzine Tractorul. La finele acestei luni va începe construcţia centrului de distracţii din zonă. Acesta va fi finalizat anul viitor. Coresi Shopping Center va oferi braşovenilor un hipermarket Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 13.000 m² şi o galerie comercială cu o suprafaţă închiriabilă de 25.000 m² .

O zonă de petrecere a timpului liber şi de distracţie va fi deschisă pe o suprafaţă de 5000 m² la etajul centrului comercial şi va cuprinde un cinema multiplex şi o zonă destinată restaurantelor cu specific divers.

Oferta parcului comercial va fi completată de restaurantele drive-in, de zona dedicată bricolajului, zona pentru reparaţii şi întreţinere auto şi de o benzinărie, care vor crea desigur atractivitate. O parcare cu 3.000 de locuri şi o zonă pentru mijloacele de transport în comun vor asigura un acces foarte bun către centrul comercial. „Sperăm la Braşov să nu facem doar un centru comercial, ci o dezvoltare urbanistică. Terenul de la Braşov reprezintă cca 8% din suprafaţa utilă a oraşului, intenţionăm să facem un nou cartier pentru oraş, nu doar un centru comercial”, a spus Tatian Diaconu, managing director al Immochan România, citată de bizbrasov.ro.

Compania negociază un parteneriat cu un dezvoltator dispus să să construiască locuinţe low-cost. „Negociem cu un dezvoltator care să înceapă construcţia în 12 luni. Dacă modelul este viabil, atunci la sfârşitul lunii iunie am putea să ajungem într-o fază mai avansată de negociere. Vom merge pe varianta low-cost, adică vrem să facem locuinte la preţuri de 700 de euro/mp. Acesta este modelul nostru, pe care îl apreciazăsi viitorul nostru partener”, a mai declarat reprezentantul Immochan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: