Braşovenii şi turiştii pot plăti parcarea direct prin SMS

Braşovenii
şi turiştii pot plăti parcarea direct prin SMS

Plata parcării se poate face acum foarte simplu.

După ce trei luni a fost de probă, sistemul de taxare a parcării prin SMS a devenit oficial. Astfel şoferii nu mai sunt nevoiţi să caute prin buzunare după fise. Pot plăti parcarea mult mai simplu.

  Potrivit bzb.ro, costul unei ore de parcare taxată prin acest sistem este de 0,4 euro + TVA, aproximativ 2,21 lei cu tot cu taxa pe valoare adăugată, dacă luăm în considerare un curs de 4,47 de lei pentru un euro, şi de 2,6 euro + TVA, pentru o zi întreagă, respectiv 14,5 lei cu tot cu TVA, faţă de 12 lei cât este în mod normal. Braşovenii sau turiştii care vor să achite taxa de parcare o pot face de acum trimiţând un simplu SMS cu numărul de înmatriculare al maşinii, la 7491 pentru o oră de parcare sau la 7495 pentru un abonament de o zi, urmând să fie înregistraţi în sistem. După ce se trimite mesajul, pe telefonul mobil se trimite o confirmare a plăţii, precum şi ora de expirare a timpului pentru parcare.

Pe aceeaşi temă:

Braşovul îşi face parcări pe bani europeni

Parcare verde la Bibioteca Judeţeană

Parcare suspendată în Poiana Braşov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: