Braşovenii sunt aşteptaţi să descopere munţii la Bibliotecă

Braşovenii sunt
aşteptaţi să descopere munţii la Bibliotecă

Evenimentul va fi prezentat la Bibliotecă

Iubitorii de munte sunt aşteptaţi la Biblioteca Judeţeană la o prezentare inedită a munţilor din America de Sud, dar şi la lansarea cărţii Căzând în gol. Intrarea este liberă.

Asociaţia de Educaţie şi Cultură Outdoor (AECO) organizează luni, 26 februarie 2018, ora 17.30, la cea de-a doua întâlnire din seria de evenimente culturale pe teme outdoor denumită „Muntele din Livadă”, care va avea loc la mediateca de la Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu”. Întâlnirea lunii februarie este dedicată zonei muntoase Cordillera Blanca (America de Sud). Cei provenţi vor putea asista la proiecţia: „La Palabra de los Andes”. Alpinism în Cordillera Blanca, dar şi la prezentarea cărţii „Căzând în gol” (”Touching the Void”), de Joe Simpson. Evenimentul va fi prezentat de Marian Anghel, ghid montan şi preşedinte al Societăţii Ghizilor şi Liderilor Montani. Intrarea este liberă.

„Muntele din Livadă este un eveniment cultural ce se desfăşoară lunar la Braşov, sub forma unei întâlniri la care pot participa toţi iubitorii de outdoor şi de conţinut în domeniu. În cadrul evenimentului au loc variate proiecţii de filme sau fotografii, prezentări de cărţi aparţinând unor autori români sau străini, precum şi relatări ale unor expediţii ce au avut protagonişti români şi nu numai“, au declarat organizatorii. Mai multe informaţii, aici: http://educatie-outdoor.ro/.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: