Braşovenii sunt invitaţi la Balul Baroc la Bastionul Ţesătorilor

Braşovenii sunt invitaţi la Balul Baroc la Bastionul Ţesătorilor

Bationul Ţesătorilor.

Bastionul Ţesătorilor va fi în acestă vara cetatea teatrului şi a muzicii instrumentale. Timp de două luni aici vor avea loc reprezentaţii teatrale de excepţie şi muzică de calitate.

Stagiunea de vară începe vineri la Bastionul Ţesătorilor cu o surpriză pentru braşovenii care doresc să participe la eveniment. Aşteptăm publicul începând cu ora 19:00 deşi concertul începe la ora 21:00. Îi aşteptăm cu o surpriză, un bal baroc, o introducere în atmosfera barocă. O să avem la intrare un punct unde vom oferi publicului măşti roşii şi negre”, a declarat Marius Cisar director Centrul Cultural Reduta Braşov, citat de brasovultau.ro

Printre invitaţii care vor participa la eveniment îi putem aminti pe soprana Ana Cebotari, Ciprian Câmpean, Claudiu Lobonţ, Roxana Oprea, Fernanda Romila, Erich Turk, Tudor Anghelescu şi alte nume de marcă. Din două  în două săptămâni pentru că aşa vom avea spectacole şi concerte vinerea, seara de vineri va fi dedicată muzicii iar seara de sâmbătă va fi dedicată teatrului, vom avea spectacole de teatru medieval”, a mai adăugat Marius Cisar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: