Braşoveanca dispărută în Paris acum două săptămâni a fost găsită într-un spital

Braşoveanca dispărută în Paris acum două
săptămâni a fost găsită într-un spital

Fata se va întoarce acasă săptămâna viitoare. FOTOfacebook

Ana Maria Florea (27 de ani) este confuză şi nu ştie ce s-a întâmplat. Acum două săptămâni i-a spus surorii ei la telefon că o persoană vrea să-i facă rău. Ce s-a întâmplat între timp nimeni nu ştie. Familia este însă fericită că fata este în viaţă.

Dispariţia a fost semnalată pe 17 februarie, de sora ei geamănă, Elena, la câteva zile după ce nu au mai avut niciun semn de la ea, mai ales că Ana era aşteptată să ajungă în România. Fata lucrase ca babysitter în Anglia, i se terminase contractul şi urma să se întoarcă acasă. A luat trenul de la Londra până la Paris, de unde urma să se îmbarce în avion, însă nu a mai ajuns.

După două săptămâni de coşmar şi după ce fata a fost dat-o în urmărire internaţională a fost descoperită într-un spital din Paris. Poliţiştii au găsit-o pe stradă şi au dus-o la urgenţă. Fata este confuză şi stresată.

„Mi-a zis că e bine, atât. Nu putea să vorbească, era adormită. Spune că e bine şi că îi este dor de noi. Abia aştept să vină acasă“ a spus sora geamănă a fetei.  

Dispariţia tinerei timp de două săptămâni este una extrem de misterioasă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: