Braşovean reţinut că a încercat să îşi omoare soţia

Braşovean reţinut că a încercat să îşi omoare soţia

Judecătorii au decis arestarea individului pentru 30 de zile

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov l-au trimis în judecată, în data de 9 noiembrie 2016, pe Constantin Botoş, pentru comiterea infracţiunilor de ”tentativă de omor”, ”şantaj” şi ”rele tratamente aplicate minorului”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Individul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în seara zile de 8 noiembrie 2016, inculpatul, aflat la domiciliul său din municipiul Braşov, a încercat suprimarea vieţii soţiei sale, urmare a premeditării faptei, infracţiunea fiind comisă, prin aplicarea de multiple lovituri de cuţit, zonele corporale vizate fiind vitale (cap, torace). De asemenea, anterior, inculpatul a procedat la constrângerea soţiei sale de a se întoarce la domiciliul conjugal, constrângere realizată prin intermediul proferării de ameninţări la adresa integrităţii corporale a fiului lor minor. Totodată, inculpatul a pus în primejdie gravă, prin măsuri sau tratamente de orice fel, dezvoltarea intelectuală şi morală a fiului său minor” – a precizat Aldea Adrian, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările