Braşov vrea să aducă un alt mare festival. După Massif, urmează Electric Castle

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Electric Castle ar putea avea loc şi la Braşov FOTO cluj.com
Electric Castle ar putea avea loc şi la Braşov FOTO cluj.com

În şedinţa de plen de vineri, 29 octombrie 2021, primarul Allen Coliban propune aprobarea protocolului pentru organizarea festivalului Electric Castle la Braşov.

După ce primarul Braşovului a semnat actele pentru ca în Poiana Braşov să se desfăşoare festivalul Massif, o variantă a celebrului Untold de la Cluj-Napoca, prin care oraşul de la poalele Tâmpei îşi doreşte să ajungă în topul festivalurilor de muzică din Europa, în aceste zile urmează să fie supus aprobării consilierilor locali un proiect prin care în oraşul din centrul ţării să se organizeze şi festivalul Electric Castle. 

Festivalul s-ar putea desfăşura pe fosta platformă Rulmentul, unde municipalitatea vrea să dezvolte un proiect de reconversie a zonei. 

În şedinţa de plen a Consiliului Local Braşov de vineri, 29 octombrie 2021, primarul a spus că va fi supus dezbaterii şi votului aleşilor protocolul prin care municipalitatea îşi doreşte să se asocieze cu organizatorii festivalului. 

Din document rezultă că festivalul ar urma să fie organizat anual, însă nu se precizează când ar urmă să se desfăşoare prima ediţie. Municipalitatea va pune la dispoziţie terenul, iar organizatorii vor plăti taxa de ocupare a domeniului public. Protocolul va avea o valabilitate de 3 ani. 

 

Vă mai recomandăm:

 

Pornografia infantilă, favorizată de pandemie. Specialist: „Copiii sunt acum obligaţi să stea online. Dacă vreunul trimite o poză delicată, poate fi şantajat“

 

Cursuri cu prezenţă fizică la Universitatea Transilvania din Braşov. Ce veste excelentă a primit instituţia de învăţământ superior

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite