Braşov: Violată la 13 ani de tatăl unei prietene!

Braşov: Violată la 13 ani de tatăl unei prietene!

Braşov: Violată la 13 ani de tatăl unei prietene!

O fetiţă de 13 ani din Făgăraş trăieşte o adevărată dramă după ce a fost violată de tatăl unei prietene. Mai mult, în urma violului, minora a rămas însărcinată, fiind nevoită să facă avort. În urmă cu două zile, bărbatul care a batjocorit-o a fost arestat după ce testele ADN au confirmat că el este autorul faptei.


Incidentul s-a petrecut în luna februarie când victima s-a dus în vizită la prietena şi colega ei de şcoală, în satul Râuşor, comuna Mândra. Seara, fata a vrut să plece acasă. Tatăl colegei, Andrei Petroşanu, de 39 de ani, a insistat să fie el cel care o duce în Făgăraş. „Victima l-a refuzat de mai multe ori însă inculpatul a tot insista şi în final a reuşit să o convingă. Sub un pod, la ieşirea din Râuşor, sub ameninţări bărbatul a obligat-o să întreţină cu el relaţii sexuale”, a declarat pentru „Adevărul de Seară” procurorul Marţian Aldea din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Minori şi Familie Braşov.

Victima a rămas însărcinată

În urma violului fata a rămas gravidă. Când sarcina a ajuns la opt săptămâni, minora a avortat la cerere. De-abia în luna martie copila s-a decis să depună plângere la poliţie. „S-a făcut o expertiză ADN în cauză, s-au luat probe biologice de la victimă, inculpat şi de la produsul de concepţie, iar rezultatul a arătat că el este tatăl biologic în proporţie de 99,99%. Miercuri el a fost arestat preventiv 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, a mai precizat procurorul Marţian Aldea. Anchetatorii spun că Andrei Petroşanu a fost trimis după gratii după atâta timp fiindcă au aşteptat rezultatele ADN care să confirme că el este vinovatul. Pentru fapta sa, bărbatul riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii.