Proxenet şi traficant de droguri, arestat la Braşov. Întreaga afacere se derula prin intermediul unui salon de masaj erotic

Proxenet şi traficant de
droguri, arestat la Braşov. Întreaga afacere se derula prin intermediul unui salon de masaj erotic

ISuspectul cultivase canabis în propria locuinţă.

Un braşovean de 35 de ani a fost arestat după ce poliţiştii de la crima organizată au descoperit că salonul de masaj erotic este folosit pe post de paravan pentru practicarea prostituţiei. La percheziţia de la domiciliul bărbatului oamenii legii au avut surpriza să găsească şi o veritabilă cultură de cannabis.

Poliţiştii au intrat pe fir după ce au aflat că bărbatul a profitata de două minore de 16 şi 17 ani pe care le-a obligat să se prostitueze. Suspectul a fost arestat preventiv de instanţa de judecată pe o perioadă de 29 de zile, pentru trafic cu minori în vederea exploatării sexuale.

„Poliţiştii BCCO Braşov au monitorizat în acesta an activitatea infracţională a unui braşovean de 35 de ani, care deţinea  un salon de masaj erotic în municipiul  Braşov. Poliţiştii au obşinut informaţii că acesta a exploatat sexual mai multe persoane de sex feminin, dintre care două minore în vârstă de 16 şi 17 ani, precum şi faptul că se ocupa cu vânzarea de droguri de risc (cannabis) pe raza municipiului  Braşov, deţinând la domiciliul său plante de cannabis sub formă de cultură. În  data de 01 iulie 2013, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul suspectului, unde au identificat şi ridicat pentru cercetări 6 plante cannabis cultivate în ghivece, cu înălţime cuprinsă între 1,20 - 1,50 m, care se găseau în balconul locuinţei, 12 răsaduri de plante cannabis de 10-15 cm înălţime, un cântar electronic ce prezenta urme de materie vegetală uscată, două laptopuri şi două agende cu diverse înscrisuri. Procurori din cadrul DIICOT-Serviciul Teritorial Braşov au dispus în acest caz punerea în mişcare a acţiunii penale”, se arată într-un comunicat al Brigăzii de Combatate a Criminalităţii Organizate Braşov.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz,în vederea stabilirii întregii activităţi  infracţionale a suspectului.

Pe aceeaşi temă:

Plantaţie de canabis la bloc. Trei tineri şi-au transformat sufrageria într-o seră

Canabis şi ciupercit haluginogene cultivate la cort

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: