Un braşovean a câştigat concursul mondial de şah pentru amatori. Consiliul Judeţean l-a premiat cu 4.000 de lei

Un braşovean a câştigat concursul mondial de şah pentru amatori. Consiliul
Judeţean l-a premiat cu 4.000 de lei

Vrencioan Lehel a fost premiat de autorităţi. FOTOnewsbv.ro

Vrencian Lehel este legitimat la Clubul Sportiv al Colegiului Naţional ”Áprily Lajos” din Braşov, a câştigat Campionatul Mondial de şah pentru amatori de la Iaşi, cu un total de 8 puncte din 9 posibile.

La competiţia desfăşurată la Iaşi au participar şahişti din toată lumea. Pe locul doi s-a situat, tot cu 8 puncte, Aron Teh Eu Wen din Malayezia, cu un coeficient Buchholz inferior, iar pe locul trei s-a clasat Boldoo Erdenepurev din Mongolia cu 7 puncte. Campionatul a fost organizat de Federaţia Mondială de Şah împreună cu Guvernul României, prin Ministerul Tineretului .

Elevul a primit o diplomă de onoare şi un premiu în valoare de 4.000 de lei din partea Consiliului Judeţean Braşov pentru rezultate excepţionale la Concursul Mondial de şah pentru amatori. Iniţiativa i-a apaţinut consilierului judeţean Attila Kovacs. Tânărul le-a mulţumit consilierilor pentru premiul acordat şi a promis că va încerca să obţină rezultate foarte bune în continuare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: