Braşov: Rui Duarte a revenit la FC Braşov

Braşov: Rui Duarte a revenit la FC Braşov

Braşov: Rui Duarte a revenit la FC Braşov

După o perioadă lungă de absenţă, în care nu a participat la antrenamentele celor de la FC Braşov, fundaşul dreapta portughez Rui Duarte a revenit la pregătiri.


Rui Duarte a părăsit România la sfârşitul lunii mai şi a lipsit nemotivat mai mult de două luni. Oficialii lui FC Braşov au ameninţat că-l vor amenda, iar de frica unor eventuale sancţiuni, Duarte s-a întors la echipa de la poalele Tâmpei în cursul zilei de ieri. Acesta a efectuat un antrenament aseară, dar pe tot parcursul şedinţei de pregătire s-a antrenat separat. Duarte este în urmă cu pregătirea fizică şi nu va intra în calculele antrenorului Viorel Moldovan pentru etapele viitoare, cu Astra Ploieşti acasă, şi FC Vaslui, în deplasare.

Suntem mulţumiţi că-l avem din nou pe Duarte la Braşov, chiar dacă jucătorul nu a avut o atitudine tocmai adecvată pentru un fotbalist profesionist. Este inadmisibil ca un jucător să lipsească atât de mult de la antrenamentele propriei formaţii. Cu toate acestea, este decizia conducerii administrative în ceea ce priveşte o eventuală sancţiune. Eu atât pot să spun că mă voi baza pe Duarte în momentul în care va ajunge la parametri fizici optimi. Este un jucător de valoare şi este foarte important să creăm concurenţă pe postul de fundaş dreapta”, a precizat Viorel Moldovan.

În cadrul etapei a doua a Ligii I la fotbal, FC Braşov va întâlni mâine, de la ora 18.30, pe Stadionul „Tineretului”, pe Astra Ploieşti, peste 160 de jandarmi urmând să asigure ordinea publică.